Béda révisi "Yamaha Aérox"

1.721 bita ditambahkeun ,  4 bulan yang lalu
 
== Generasi kaopat ==
Motor Yamaha Aérox generasi kaopat ieu boga ngaran husus nyaéta Yamaha Aérox 155 VVA.<ref name=":0" /> Dina ieu generasi, kapasitas mesin ditingkatkeun jadi 155cc, mangrupa kapasitas anu kawilang badag tinimbang generasi saméméhna, kalawan dilengkepan ku téhnologi VVA (''Variable Valve Actuation'') nu mana méré tarikan mesin nu leuwih tanagaan. Ogé dilengkepan ku "''Forged Piston'' & ''DiAsil Cylinder''" anu tohaga sarta hampang, sahingga performa mesin leuwih maksimal. Ogé dilengkepan ku SMG (''Smart Motor Generator'') nu ngajadikeun sora motor leuwih rencep nalika dihirupan téh.
<br />
 
Dina perkara panyaangan, ieu motor Yamaha Aérox 155 VVA geus ngagunakeun lampu LED anu didisain sangkan gaya pisan, sarta dina fungsi nyaanganana ieu lampu kawilang leuwih caang tinimbang lampu motor bohlam biasa jeung leuwih awét umur pamakéanana. Ukuran ban hareup ieu motor nyaéta 110/80-14 inci, sedengkeun ban tukangna ukuran 140/70-14 inci. Ku sabab proporsi ban ieu motor nu kawilang mantes, ngajadikeun pidangan ieu motor téh katémbong leuwih gaya, jeung teu saukur gaya, tina proporsi ban éta téh méré pangalaman numpak kandaraan nu leuwih stabil nalika dipakéna.
 
Ieu motor Yamaha Aérox 155 VVA geus ngagunakeun Speedometer Full Digital MID (''Multifunction Information Display'') anu modérn sarta informatif pikeun pangandara ieu motor. Anu mana warna kasangtukang speedometerna béda-béda pikeun séwang tipeuna. Sarta diwuwuhan ogé pangeusi daya parangkat nu disebut ''Electric Power Socket'', sangkan ngecas parangkat sélular jeung sajabana téh jadi leuwih praktis. Ogé kapasitas bagasi didisain leuwih lega, sahingga bisa muat hélm ''full-face'' jeung sagala parabot kandaraan lianna.<br />
 
== Rujukan ==
{{Reflist|}}