Béda révisi "Yamaha Aérox"

442 bita ditambahkeun ,  4 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
 
 
== Generasi munggaran ==
Generasi munggaran Yamaha Aérox nu miboga kode ngaran YQ50 jumeneng ti taun [[1997]] nepi ka taun [[2013]]<ref>{{Cite web|url=https://www.manualslib.com/manual/597211/Yamaha-Aerox-Yq50.html|title=Yamaha Aerox Yq50 Owner'S Manual|last=|first=|website=www.manualslib.com|publisher=|accessdate=2020-01-14}}</ref>, kalawan saeutik parobahan mangsa taun [[2003]] jeung [[2008]], sarta kungsi aya sawatara modél husus anu rada béda.<ref>{{Cite web|url=http://suprememotos.com/other_makes/48209-yamaha-yq50-aerox-sp55-special-edition.html|title=Yamaha Yq50 Aerox Sp55 Special Edition|last=|first=|website=suprememotos.com|publisher=|accessdate=2020-01-14}}</ref> Ieu [[skuter]] téh mibanda ukuran mesin 49 cc, anu mana jenis mesinna téh sasilinder kalawan masih kénéh sistem 2 tak.<ref>{{Cite web|url=https://bikez.com/motorcycles/yamaha_yq_50_aerox_r_2006.php|title=2006 Yamaha YQ 50 Aerox R|website=bikez.com|language=en|accessdate=2020-03-01}}</ref> Kacatetkeun yén ieu skuter métik Aérox generasi awal téh ngonsumsi béngsin 2,71 liter per 100 km,<ref>{{Cite web|url=https://www.spritmonitor.de/en/detail/689780.html|title=Gasoline consumption: 2,71 l/100km - Yamaha, Aerox, YQ50|website=www.spritmonitor.de|accessdate=2020-03-01}}</ref> jeung deuih mun dipinuhan mah éta téngkina téh bisa ngawadahan 7 liter bahan [[béngsin]].<ref>{{Cite web|url=https://www.ultimatespecs.com/motorcycles-specs/yamaha/yamaha-aerox-r-50-2013|title=Yamaha Aerox R 50 Technical Specifications - Ultimate Specs|website=www.ultimatespecs.com|accessdate=2020-03-01}}</ref>
== Generasi kadua ==
Dina taun [[2013]] Yamaha tuluy ngaluarkeun Aérox kalawan desainna nu rombak sagemblengna. Dina Generasi kadua ieu skuter Aérox téh dibéré ngaran Aérox R 50 atawa NS50.<ref name=":3">{{Cite web|url=https://bikez.com/motorcycles/yamaha_aerox_r_50_2013.php|title=2013 Yamaha Aerox R 50|website=bikez.com|language=en|accessdate=2020-03-01}}</ref> Lian ti Aérox R 50, Yamaha ngaluarkeun ogé Aérox R 50 Naked atawa NS50N.<ref name=":4">{{Cite web|url=https://bikez.com/motorcycles/yamaha_aerox_r_naked_50_2013.php|title=2013 Yamaha Aerox R Naked 50|website=bikez.com|language=en|accessdate=2020-03-01}}</ref> Nu ngabedakeun antara Aérox R 50 jeung Aérox R 50 Naked téh nyaéta dina palebah setangna.<ref name=":5">{{Cite web|url=https://www.yamaha-motor.eu/baltic/en/products/scooters/50cc/aerox-naked/techspecs/|title=Yamaha Aerox Naked 2016 - Features and Technical Specifications|website=www.yamaha-motor.eu|language=en|accessdate=2020-03-01}}</ref> Ari Aérox R 50 mah setangna standar, sedengkeun Aérox R 50 naked mah setangna downhill.<ref name=":5" />
 
Bagian speedométer Aérox R 50 jeung Aérox R 50 Naked ngagunakeun anu digital nu kawilang anyar, sarta jokna leuwih badag sarta nonjol tinimbang generasi saméméhna mah.<ref name=":5" /> Dina bagian mesin, boh Aérox R 50 boh Aérox R 50 Naked masih kénéh 50 cc kapasitasna, tegesna mah 49,2 cc.<ref name=":3" /><ref name=":4" /> Jenis mesinna ogé masih kénéh sasilinder kawas Aérox generasi munggaran.<ref name=":3" /><ref name=":4" /> Ngan dina jenis mesin dumasar pabakaranna, boh Aérox R 50 boh Aérox R 50 Naked geus nyayagakeun dua pilihan, nyaéta aya nu 2 tak, ogé aya nu 4 tak.<ref name=":3" /><ref name=":4" /> Satuluyna, lantaran lumakuna kontrol knalpot Euro-4, Yamaha Aérox kur nyayagakeun anu 4 tak hungkul kalawan ngaran Aérox 4 saprak modél kaluaran taun [[2018]].<ref>{{Cite web|url=https://www.liputan6.com/otomotif/read/3019916/knalpot-sc-project-penuhi-standar-euro4|title=Knalpot SC Project Penuhi Standar Euro4|last=Liputan6.com|website=liputan6.com|language=id|accessdate=2020-03-01}}</ref> Ku kituna Aerox Naked dianggeuskeun nu hartina ieu [[skuter]] Aérox kur sayaga anu setangna standaran hungkul.<ref>{{Cite web|url=https://www.yamaha-motor.eu/rs/sr/products/scooters/50cc/aerox-naked-2014/techspecs/|title=Yamaha Aerox Naked 2014 - Features and Technical Specifications|website=www.yamaha-motor.eu|language=en|accessdate=2020-03-01}}</ref>
 
== Generasi katilu ==
Motor Yamaha Aérox nu geus maké [[sistem paniis likuid]] sarta geus 4-tak jeung mesinna ogé geus dua silinder satuluyna diluncurkeun di [[Indonésia]].<ref name=":6">{{Cite web|url=https://otomotif.kompas.com/read/2016/01/18/113739315/Yamaha.Luncurkan.Skutik.Balap.Aerox.125cc|title=Yamaha Luncurkan "Skutik Balap" Aerox 125cc|last=Media|first=Kompas Cyber|website=KOMPAS.com|language=id|accessdate=2020-05-16}}</ref> Diluncurkeunna ngagunakeun ngaran Aérox 125 LC, nu harita di bulan [[Januari]] taun [[2016]].<ref name=":6" /> Ieu modél Yamaha Aérox 125 LC mangrupa modél anu ngahaja diproduksi ukur diajangkeun pasar [[Indonésia]] hungkul, sarta diklaim mangrupa konsép anu kawilang powerful na mangsa harita.<ref name=":7">{{Cite web|url=https://otomotif.bisnis.com/read/20160119/273/510962/yamaha-aerox-125-lc-akhirnya-diproduksi-di-indonesia|title=Yamaha Aerox 125 LC Akhirnya Diproduksi di Indonesia {{!}} Otomotif|website=Bisnis.com|accessdate=2020-05-16}}</ref> Lantaran tadi téa, dina ieu model Yamaha Aérox geus geus 4-tak sarta kapasitas mesinna geus 125cc.<ref name=":7" /> Ogé geus nerapkeun sistem paniis likluid, pangpangna dikategorikeun powerful téh nyaéta daya maksimumna ieu Yamaha Aérox anu nepi kana 8,4kW (11,2PS) / 9000 rpm.<ref name=":7" /> Mémangna ogé ieu Yamaha Aérox 125 LC téh mimiti dipasarkeunna di Indonésia kira awal bulan di taun 2016, ngan deudeuh teuing kur lumangsung 10 bulan.<ref name=":8">{{Cite web|url=https://oto.detik.com/event/d-3337440/ada-aerox-155-aerox-125lc-disuntik-mati|title=Ada Aerox 155, Aerox 125LC Disuntik Mati|last=Rahadiansyah|first=Rangga|website=detikoto|language=id-ID|accessdate=2020-05-16}}</ref> Satuluyna mah produksi Yamaha Aérox 125 LC téh dieureunan, sabab geus aya panggantina nyaéta Yamaha Aérox 155.<ref name=":8" />
 
== Generasi kaopat ==
Motor Yamaha Aérox generasi kaopat ieu boga ngaran husus nyaéta Yamaha Aérox 155 VVA.<ref name=":0" /> Dina ieu generasi, kapasitas mesin ditingkatkeun jadi 155cc, mangrupa kapasitas anu kawilang badag tinimbang generasi saméméhna, kalawan dilengkepan ku téhnologi VVA (''Variable Valve Actuation'') nu mana méré tarikan mesin nu leuwih tanagaan.<ref name=":9">{{Cite web|url=https://www.yamaha-motor.co.id/product/aerox-155vva/|title=Yamaha Aerox 155 VVA Tawarkan Sensasi Berkendara Sexy dan Classy|website=www.yamaha-motor.co.id|language=en|accessdate=2020-10-18}}</ref> Ogé dilengkepan ku "''Forged Piston'' & ''DiAsil Cylinder''" anu tohaga sarta hampang, sahingga performa mesin leuwih maksimal. Ogé dilengkepan ku SMG (''Smart Motor Generator'') nu ngajadikeun sora motor leuwih rencep nalika dihirupan téh.<ref name=":9" />
 
Dina perkara panyaangan, ieu motor Yamaha Aérox 155 VVA geus ngagunakeun [[lampu]] [[LED]] anu didisain sangkan gaya pisan, sarta dina fungsi nyaanganana ieu lampu kawilang leuwih caang tinimbang lampu motor [[bohlam]] biasa jeung leuwih awét umur pamakéanana.<ref name=":9" /> Ukuran [[ban]] hareup ieu motor nyaéta 110/80-14 inci, sedengkeun ban tukangna ukuran 140/70-14 inci.<ref name=":9" /> Ku sabab proporsi ban ieu motor nu kawilang mantes, ngajadikeun pidangan ieu motor téh katémbong leuwih gaya, jeung teu saukur gaya, tina proporsi ban éta téh méré pangalaman numpak kandaraan nu leuwih stabil nalika dipakéna.<ref name=":9" />
 
Ieu motor Yamaha Aérox 155 VVA geus ngagunakeun [[Speedometer]] Full Digital MID (''Multifunction Information Display'') anu modérn sarta informatif pikeun pangandara ieu motor.<ref name=":9" /> Anu mana warna kasangtukang speedometerna béda-béda pikeun séwang tipeuna.<ref name=":9" /> Sarta diwuwuhan ogé pangeusi daya parangkat nu disebut ''Electric Power Socket'', sangkan ngecas parangkat sélular jeung sajabana téh jadi leuwih praktis.<ref name=":9" /> Ogé kapasitas bagasi didisain leuwih lega, sahingga bisa muat [[hélm]] ''full-face'' jeung sagala parabot kandaraan lianna.<ref name=":9" /><br />
 
== Rujukan ==