Béda révisi "Lalenok United"

53 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
'''Lalenok United Futebol Clube''' biasa dikenal salaku '''Lalenok United''' mangrupikeun klub maén bal [[Timor Wétan]] anu dumuk di [[Dili]]. Tim maén dina [[Liga Futebol Amadora Primeira Divisão]], parantos bérés lumpat sareng dipromosikeun ti Segunda Divisão di taun 2018. Dina 2019 tim meunang Juara [[Primeira Divisão]], ngarengsekeun musim kalayan total 30 poin tina 14 pertandingan, 5 payun juara Boavista sateuacanna. Dina usum anu sami tim ogé kéngingkeun Taça 12 de Novembro sareng LFA Super Taça, janten tim Timor munggaran anu meunang sadayana tilu kompetisi. Dina taun 2020 Lalenok janten klub maén bal [[Timor Leste]] anu munggaran anu pasanggiri dina [[Piala AFC]], maén ngalawan tim [[Liga Indonésia]] nyaéta [[PSM Makassar]] dina pertandingan pembukaan play-off ASEAN.<ref> {{Cite web | url = http : //www.rsssf.com/tableso/oosttim2018.html | title = East Timor 2018 | website = www.rsssf.com | access-date = 2019-07-08}} </ref>
{{Infobox football club
| clubname = Lalenok United