Béda révisi "Citakan:Daptar-babad"

18 bita ditambahkeun ,  7 bulan yang lalu
m
+babad sumedang
(Nyieun kaca anyar {{Daptar-navbox | Judul = Daptar Babad | Gambar = | Ringkesan = Daptar Babad | Warna = | Kategori = | Daptar = Babad Panjalu, Babad Cirebon, Babad Cikundul, [[Babad T...)
 
m (+babad sumedang)
 
| Warna =
| Kategori =
| Daptar = [[Babad Panjalu]], [[Babad Cirebon]], [[Babad Cikundul]], [[Babad Timbanganten]], [[Babad Dermayu]], [[Babad Pasir]], [[Babad Sumedang]],[[Silsilah Sajarah Bandung]], [[Cariosan Prabu Siliwangi]], [[Babad Godog]]
, [[Silsilah Sajarah Bandung]], [[Cariosan Prabu Siliwangi]], [[Babad Godog]]
}}
894

éditan