Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

201 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
→‎Stryn: bagean anyar
m (Ladsgroup mindahkeun kaca Obrolan pamaké:Sersan Mayor Kururu ka Obrolan pamaké:RXerself: Automatically moved page while renaming the user "Sersan Mayor Kururu" to "RXerself")
(→‎Stryn: bagean anyar)
Tag: Dikembalikan
Ceu, damang?!
:Hayu ah urang ramékeun deui ieu suwiki--[[Pamaké:Uchup19|'''<font color="#">Uchup19 (SAB17)</font>''']]&nbsp;[[Obrolan_pamaké:Uchup19|<font color="#">✉</font>]] 16 Juli 2017 00.08 (UTC)
 
== Stryn ==
 
[[Obrolan pamaké:Stryn]] Hapus --[[Pamaké:Gervant of Shiganshina Baru|Gervant of Shiganshina Baru]] ([[Obrolan pamaké:Gervant of Shiganshina Baru|sawala]]) 29 Oktober 2020 16.42 (UTC)