Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

m
Malikkeun éditan Gervant of Shiganshina Baru, diganti deui ka vérsi ahir ku Ladsgroup
(→‎Medelam: bagean anyar)
Tag: Dikembalikan
m (Malikkeun éditan Gervant of Shiganshina Baru, diganti deui ka vérsi ahir ku Ladsgroup)
Tag: Pengembalian
 
Ceu, damang?!
:Hayu ah urang ramékeun deui ieu suwiki--[[Pamaké:Uchup19|'''<font color="#">Uchup19 (SAB17)</font>''']]&nbsp;[[Obrolan_pamaké:Uchup19|<font color="#">✉</font>]] 16 Juli 2017 00.08 (UTC)
 
== Stryn ==
 
[[Obrolan pamaké:Stryn]] Hapus --[[Pamaké:Gervant of Shiganshina Baru|Gervant of Shiganshina Baru]] ([[Obrolan pamaké:Gervant of Shiganshina Baru|sawala]]) 29 Oktober 2020 16.42 (UTC)
 
== Medelam ==
 
[[Obrolan pamaké:Medelam]] Lihta dari Manda Salam Baru:)--[[Pamaké:Gervant of Shiganshina Baru|Gervant of Shiganshina Baru]] ([[Obrolan pamaké:Gervant of Shiganshina Baru|sawala]]) 29 Oktober 2020 16.46 (UTC)
49

éditan