Béda révisi "Chase Elliott"

497 bita ditambahkeun ,  7 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar Chase Elliott)
 
 
[[File:Chase elliott (32539954977) (cropped).jpg|thumb|Chase Elliott]]
Chase Elliott
'''William Clyde Elliott II''', leuwih dikenal ku nami '''Chase Elliott''' (babar di Dawsonville, Georgia kaping 28 November 1995) mangrupakeun saurang pembalap mobil profesional ti [[Amerika Serikat]]. Anjeunna ayeuna ngagabung di tim [[Hendrick Motorsports]], nyupiran mobil [[Chevrolet Camaro]] nomer #9
 
==Kaca kaluar==
{{Commonscat|Chase Elliott}}
* {{Official website|1=http://www.chaseelliott.com/}}
[[Kategori:Tukang balap NASCAR]]
99

éditan