Béda révisi "Dale Earnhardt"

2.446 bita ditambahkeun ,  7 bulan yang lalu
Nyieun kaca anyar thumb|Dale Earnhardt, 2000 '''Ralph Dale Earnhardt, Sr.''' (lahir di Kannapolis, Karolina Kalér, 29 April 1951 - pupus di ...
(Nyieun kaca anyar thumb|Dale Earnhardt, 2000 '''Ralph Dale Earnhardt, Sr.''' (lahir di Kannapolis, Karolina Kalér, 29 April 1951 - pupus di ...)
 
(taya bédana)
99

éditan