Béda révisi "Stasion Sukabumi"

95 bita ditambahkeun ,  10 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
| tinggi = +584 m
| kode = SI
| image = Stasiun Sukabumi 2020.jpg
| image = COLLECTIE TROPENMUSEUM Stationsgebouw Soekaboemi Java TMnr 10013993.jpg
| caption = Bagian hareup Stasion Sukabumi ''tempoditempo doeloe''<br>(Dok.ti hareup, [[Tropenmuseum]])2020
| prov = Jawa Kulon
| kota = Sukabumi
== Layanan karéta api ==
* [[Karéta api Pangrango|Pangrango]], jurusan [[Stasion Palédang|Bogor]] (éksekutip-ékonomi AC)
* [[Karéta api Siliwangi|Siliwangi]], jurusan [[Stasion CiranjangCipatat|CiranjangCipatat]] (lokal ékonomi AC)
 
== Jadwal kereta api ==
File:Si010414 2.JPG|[[Karéta api Pangrango|KA Pangrango]] (katuhu) asup Stasion Sukabumi, sedengkeun [[Karéta api Siliwangi|KA Siliwangi]] (kénca) eukeur disiapkeun pikeun pahilian lokomotip
File:Sukabumi Train Station.jpg|Péron Stasion Sukabumi
| image = File:COLLECTIE TROPENMUSEUM Stationsgebouw Soekaboemi Java TMnr 10013993.jpg|Bagian hareup Stasion Sukabumi ''tempo doeloe''<br>(Dok. [[Tropenmuseum]])
</gallery>
 
== Pranala luarRujukan ==
{{reflist}}
 
== Tutumbu luar ==
{{commonscat|Sukabumi railway station}}
* {{id}} {{url|www.kai.id|Situs resmi KAI dan jadwal kereta api tahun 2017}}
3.608

éditan