Béda révisi "Stasion Bogor Palédang"

67 bita ditambahkeun ,  11 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
m (~pondok)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
| letak = km 0+200 lintas '''Bogor'''–[[Stasion Bandung|Bandung]]–<br>[[Stasion Banjar|Banjar]]–[[Stasion Kutoarjo|Kutoarjo]]–[[Stasion Yogyakarta|Yogyakarta]]
| ticketting = Sistem tikét''onlén'', ngalayanan pamesenan langsung sarta parobahan/pabolayan kaberangkatan di lokét<br>Aya fasilitas ala [[bandar udara|bandara]] mangrupa ''check-in'' mandiri pikeun nyitak ''boarding pass''
| peta = Indonésia Bogor
| map_caption = Lokasi di [[Kota Bogor]]
}}
'''Stasion Bogor Palédang''' atawa '''Halteu Bogor Palédang''' ('''PLG''') ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮘᮧᮌᮧᮁ ᮕᮜᮦᮓᮀ}})<!--kasalahan panulisan aksara Sunda, jadi "Péladang"--> nyaéta stasion anu perenahna di [[Palédang, Bogor Tengah, Bogor]], [[Jawa Kulon]]. Stasion ieu ngan boga hiji jalur. Stasion ieu jarakna ngan babaraha ratus méter ti [[Stasion Bogor]]. Stasion ieu diwangun taun [[2013]] pikeun layanan [[Karéta api Pangrango]] lantaran [[Stasion Bogor]] geus pinuh.
Pamaké anonim