Béda révisi "Tasawuf"

348 bita ditambahkeun ,  6 bulan yang lalu
Nyieun kaca anyar '''Tasawuf''', ogé katelah '''sufismé''', nyaéta ajaran mistis dina Islam nu dicirikeun ku ajaran, ibadah ritual, jeung lembaga atikan husus, anu parantos lami kabentuk dina...
(Nyieun kaca anyar '''Tasawuf''', ogé katelah '''sufismé''', nyaéta ajaran mistis dina Islam nu dicirikeun ku ajaran, ibadah ritual, jeung lembaga atikan husus, anu parantos lami kabentuk dina...)
(taya bédana)
894

éditan