Béda révisi "Stasion Sukabumi"

83 bita ditambahkeun ,  10 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
 
|parking=Aya
|boardingpass=Aya
|peta=Indonésia Sukabumi|map_label=Stasion Sukabumi|map_caption=Lokasi di [[Kota Sukabumi]]|lintang=-6.925075|bujur=106.929587
}}
'''Stasion Sukabumi (SI)''' ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮞᮥᮊᮘᮥᮙᮤ}}) nyaéta [[stasion karéta api]] kelas II anu perenahna di [[Gunungparang, Cikolé, Sukabumi]]. Stasion anu luhurna +584 méter ieu mangrupa stasion pangkidulna di [[Daérah Operasi I Jakarta]]. Stasion ieu jeung [[Stasion Cisaat]], mangrupa stasion pangluhurna di Daop éta. Stasion ieu dibuka taun [[1882]].
 
{{stasion karéta api di Indonésia}}
{{coord|-6.925075|106.929587|display=title}}
 
{{stasion-stub}}
Pamaké anonim