Karawang Wétan, Karawang: Béda antarrépisi

m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
 
{{kacamatan
|nami=Karawang TimurWétan
|dati2=Kabupatén
|nami dati2=Karawang
}}
 
'''Karawang TimurWétan''' nyaéta salasahiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Karawang]], [[Propinsi]] [[Jawa Barat]] , [[Indonésia]].
 
<!--
1.359

éditan