Novel: Béda antarrépisi

2 bita dipupus ,  1 tahun yang lalu
→‎Unsur: Menerkeun kasalahan ngetik
(→‎Kamekaran: Menerkeun kasalahan ngetik)
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér Suntingan aplikasi Android
(→‎Unsur: Menerkeun kasalahan ngetik)
Tag: Éditan sélular Éditan sélulér Suntingan aplikasi Android
# [[Téma]] nyaéta inti carita nu bisa diwangun tina runtuyan kajadian.<ref name=":0" />
# [[Galur]] kaasup unsur penting dina hiji carita. Lantaran dina galur aya runtuyan kajadian, méré arah atawa ngatur kajadian naon waé anu kudu diheulakeun atawa dipandeurikeun, sarta nembongkeun sabab akibat kajadian dina carita.<ref name=":0" />
# [[Palaku]] nyaéta tokoh nu ngalalakon dina hiji carita. nilik jinisnajenisna mah aya nu disebut palaku utama jeung palaku tambahan.<ref name=":0" />
# [[Latar]] nyaéta lingkungan sabudeur anu ngurilingan kajadian tur waktu atawa mangsa nu lumangsung dina hiji carita.<ref name=":0" />
# [[Puseur implengan]] nyaéta puseur panitén atawa jihat sawangan (''point of view)'' ngandung harti (ku saha) dicaritakeunanadicaritakeuna éta karangan atawa titik mimiti carita.<ref name=":0" />
# [[Gaya basa]] nyaéta cara ngébréhkeun pikiran ngaliwatan atawa maké basa anu has nu némbongkeun pribadi [[pangarang]].<ref name=":0" />
 
78

éditan