Béda révisi "Citakan:Kabupatén Padang Lawas Kalér"

Nyieun kaca anyar {{Navbox |name = Kabupatén Padang Lawas Kalér |state = {{{state|autocollapse}}} |listclass = hlist |title = Kabupatén Padang Lawas Kalér, Sumatra Kalér |image = [...
(Nyieun kaca anyar {{Navbox |name = Kabupatén Padang Lawas Kalér |state = {{{state|autocollapse}}} |listclass = hlist |title = Kabupatén Padang Lawas Kalér, Sumatra Kalér |image = [...)
Tag: suntingan sumber
 
(taya bédana)
11.890

éditan