Béda révisi "Citakan:Dolok Sigompulon, Padang Lawas Kalér"

Nyieun kaca anyar {{Navigasi ID Desa |provinsi=Sumatra Kalér |dati2=Kabupatén |nama dati2=Padang Lawas Kalér |nama kecamatan=Dolok Sigompulon |d1=Aek Jabut |d2=Aek Kanan |d3=Aek Kundur |d4=Ae...
(Nyieun kaca anyar {{Navigasi ID Desa |provinsi=Sumatra Kalér |dati2=Kabupatén |nama dati2=Padang Lawas Kalér |nama kecamatan=Dolok Sigompulon |d1=Aek Jabut |d2=Aek Kanan |d3=Aek Kundur |d4=Ae...)
Tag: suntingan sumber
 
(taya bédana)
11.865

éditan