Béda révisi "15 Pébruari"

12 bita ditambahkeun ,  2 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
 
 
* [[1564]] – [[Galileo Galilei]], élmuwan Italia (td. 1642)
* [[1812]] – [[Charles Lewis Tiffany]], pangusaha permata Améria, nu ngadegkeun ''[[Tiffany & Co]]''. (td. 1902)
* [[1949]] – [[Hamzah Haz]], wakil présidén Indonésia ka-0
* [[1951]] – [[Jane Seymour]], artis Inggris-Amérika
* [[1954]] – [[Matt Groening]], animator, produser Amérika ([[the Simpsons]])
* [[1980]] – [[Olla Ramlan]], artis Indonésia
 
1.640

éditan