Béda révisi "Cipongkor, Bandung Kulon"

m
taya kamandang éditan
m (hapus kategori duplikat)
m
{{dati3
{{kacamatan|nami=Cikalong Wétan
|dati2=Kabupatén
|nami dati2=Bandung Kulon
'''Cipongkor''' nyaéta hiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Bandung Kulon]], [[Propinsi]] [[Jawa Kulon]], [[Indonésia]].
 
{{Cipongkor, Bandung Kulon}}
{{JaBar}}
{{Kabupatén Bandung Kulon}}
{{Cipongkor, Bandung Kulon}}
 
{{Kacamatan-pondok}}
 
[[Kategori:Kacamatan di Jawa Kulon|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon|{{PAGENAME}}]]
1.359

éditan