Buka ménu utama

Parobahan

180 bita dipupus, 14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
 
<div class="boilerplate" id="catmore" style="margin-left:1em; border: 1px solid #ffad80; padding: .5em 1em; color: #000; background-color: #fff7cb; margin: 3px 3px 0; text-align: center">
----
:''Artikel ieu pondokmangrupa kénéh[[taratas]], pereluperlu dilengkepan deuidisampurnakeun. Upami sadérék teranguninga langkung paos perkawis ieu, dihaturan kanggo ngalengkepan.''
</div>
----
11.452

éditan