Béda révisi "Pangaéa"

8 bita ditambahkeun ,  11 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Édit visual Éditan sélular Éditan wéb HP
 
[[Gambar:Pangaea_continentsPangaea continents.pngsvg|lang=su|jmpl|281x281px|Pangéa salami [[Mésozoikum]].]]
'''Pangaéa''' atawa '''Pangéa''' mangrupa [[Superbenua|Superbuana]] anu eksis nalika akhir [[Paléozoikum]] jeung awal éra [[Mésozoikum]], kabentuk sakitar 300 juta tahun ka tukang jeung mimiti rengat sakitar 200 juta taun ka tukang, sauteuacan komponén buana dipisahkeun kana konfigurasi ayeuna.
 
3

éditan