Béda révisi "Haurgeulis, Indramayu"

Taya parobahan ukuran ,  5 bulan yang lalu
m
~
m (hapus kategori duplikat)
m (~)
 
|nami camat=
|kapadetan=- jiwa/km²
|propinsi=Jawa BaratKulon
}}
 
'''Haurgeulis''' nyaéta hiji [[kacamatan]] di [[Kabupatén Indramayu]], [[Propinsi]] [[Jawa BaratKulon]], [[Indonésia]].
 
== Wates Wilayah ==
3.462

éditan