Béda révisi "Stasion Bandung"

2 bita ditambahkeun ,  7 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
| kacamatan kota = Andir
| kalurahan kota = Kebonjeruk
| alamat = Jalan Stasiun Timur No.1 (PintuLawang Kidulkidul) <br>
Jalan Kebon Kawung No.43 (PintuLawang Kalérkalér)
| kodepos = 40181
| operator = [[Daérah Operasi II Bandung]]
3.608

éditan