Béda révisi "Serbajadi, Aceh Timur"

1 bita ditambahkeun ,  9 bulan yang lalu
m
Bot: Memperbaiki pengalihan ganda ke Serbajadi, Acéh Wétan
(AABot mindahkeun kaca Serbajadi, Aceh Timur ka Serbajadi, Aceh Wétan: ~)
Tag: Alihan anyar
 
m (Bot: Memperbaiki pengalihan ganda ke Serbajadi, Acéh Wétan)
Tag: Target pengalihan diganti
 
#ALIH [[Serbajadi, AcehAcéh Wétan]]
17.474

éditan