Béda révisi "Peunaron, Aceh Timur"

1 bita ditambahkeun ,  9 bulan yang lalu
m
Bot: Memperbaiki pengalihan ganda ke Peunaron, Acéh Wétan
(AABot mindahkeun kaca Peunaron, Aceh Timur ka Peunaron, Aceh Wétan: ~)
Tag: Alihan anyar
 
m (Bot: Memperbaiki pengalihan ganda ke Peunaron, Acéh Wétan)
Tag: Target pengalihan diganti
 
#ALIH [[Peunaron, AcehAcéh Wétan]]
17.474

éditan