Béda révisi "Geuredong Pase, Aceh Kalér"

m
Bot: Memperbaiki pengalihan ganda ke Geureudong Pase, Acéh Kalér
Tag: Alihan anyar
 
m (Bot: Memperbaiki pengalihan ganda ke Geureudong Pase, Acéh Kalér)
Tag: Target pengalihan diganti
 
#ALIH [[GeuredongGeureudong Pase, Acéh Kalér]]
17.474

éditan