Béda révisi "Bekasi Kulon, Bekasi"

m
~
m (Medelam mindahkeun kaca Bekasi Barat, Bekasi ka Bekasi Kulon, Bekasi)
m (~)
 
}}
 
'''Bekasi Barat''' nyaéta salah sahiji [[kacamatan]] di [[Kota Bekasi]], [[Propinsi]] [[Jawa Kulon]] , [[Indonésia]].
 
<!--
3.462

éditan