Béda révisi "Persima Majalengka"

17 bita dipupus ,  3 bulan yang lalu
Gambar Persima_Logo.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku EugeneZelenko
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
(Gambar Persima_Logo.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku EugeneZelenko)
 
|clubname = Persima Majalengka
|current =
|image = Persima Logo.png
|image_size = 180px
|fullname = Persatuan Sepak Bola Indonesia Majalengka
1.666

éditan