Béda révisi "Gunung Seorak"

42 bita dipupus ,  3 bulan yang lalu
Gambar Korea-Seoraksan_National_Park-01.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Gbawden
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
(Gambar Korea-Seoraksan_National_Park-01.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Gbawden)
 
==Galeri==
<gallery>
Image:Korea-Seoraksan National Park-01.jpg|Lawang Sakéténg Taman Nasional Séoraksan
Image:Korea-Seoraksan-Mount Gwongeumseong-01.jpg|Gunung Gwonggeumséong di Taman Nasional Séoraksan
Image:Korea-Seoraksan-Buddha-Statue-01.jpg|Buda Perunggu Sinheungsa (Candi Buda) deukeuteun panto asup ka Taman Nasional Séoraksan.
1.667

éditan