Béda révisi "Républik Démokratik Azerbaijan"

Gambar Istiqlak_beyanmesi.JPG dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Missvain
(Gambar Istiqlak_beyanmesi.JPG dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Missvain)
 
File:Azerbaijan 1918 1920.jpg|Peta Républik Démokratik Azerbaijan kahiji sarta wewengkon nu diakuanna
File:Azerbaijan Map ADRandAR En.jpg|Hiji peta némbongkeun babandingan babagian administratif RDA (1918-1920) jeung Républik Azerbaijan modéren.
File:Istiqlak beyanmesi.JPG|Monumén déklarasi kamerdikaan Républik Démokratik Azerbaijan
File:1ST AZ REP.GIF|Peta Azerbaijan dikaluarkeun dina [[Konferénsi Karapihan Paris, 1919|Konferénsi Karapihan Paris]] dina 1919.</gallery>
 
1.667

éditan