Béda révisi "Stasion Tegal"

23 bita dipupus ,  3 bulan yang lalu
Gambar Stasiun_Tegal_2017.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Missvain
(Gambar Stasiun_Tegal_2017.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Missvain)
 
{{infobox stasion
| image = Stasiun_Tegal_2017.jpg
| peta =
| caption = Stasion Tegal jeung [[karéta api Kamandaka]] di jalur 3
1.667

éditan