Béda révisi "Ahmad Albar"

55 bita dipupus ,  3 bulan yang lalu
Gambar Ahmad_Syech_Albar.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Well-Informed Optimist
Tag: Dikembalikan
(Gambar Ahmad_Syech_Albar.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Well-Informed Optimist)
Tag: Pengembalian manual
 
[[File:Ahmad Syech Albar.jpg|thumb|Ahmad Syech Albar]]
'''Ahmad Albar''' ({{lahirmati|[[Surabaya]], [[Jawa Wétan]]|16|7|1946||||}}) nyaéta saurang pamusik aliran [[rock]], sanajan kitu manéhna ogé pernah medalkeun lagu [[dangdut]].<ref>Wowkeren. [http://www.wowkeren.com/seleb/ahmad_albar/lirik.html Ahmad Albar] Diakses 20 April 2015 .</ref> Babar ti pasangan [[Syech Albar]] jeung Farida. Ahmad Albar anu nénéhna '''Iyé''' ieu sukses jeung grup musik légéndarisna, [[Goodbless]] jeung [[Gong 2000]].<ref name="kapanlagi">Kapanlagi. [http://www.kapanlagi.com/indonesia/a/ahmad_albar Ahmad Albar] Diakses 20 April 2015</ref> Iyé téh nyaéta mantan salakina [[Rini S. Bono]] jeung dipaparin anak lalaki anu ngaranna [[Fachry Albar]]. Lian ti kitu, Iyé nyaéta dulur téré ti panyanyi dangdut [[Camélia Malik]], ti bapa aktor [[Jamaluddin Malik]]. Sanggeus pipirakan jeung Rini, Iyé sempet deukeut jeung [[Cut Keukeu]].<ref name="kapanlagi"/>
 
1.667

éditan