Béda révisi "Abdurrohman as-Sudés"

Gambar Sudais.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Jianhui67
(Poto as-sudés. bismillah)
(Gambar Sudais.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Jianhui67)
 
[[Gambar:Sudais.png|Syéh As-Sudés|jmpl]]
'''[[Profesor|Prof]]. [[Doktor|Dr]]. Asy-Syéikh Abdurrohman bin Abdul Aziz bin Muhammad as-Sudés''' ({{lang-ar|'''الشيخ عبد الرحمن بن عبد العزيز بن عبد الله بن محمد السديس'''}}) atawa leuwih dipikawanoh '''Abdurrohman as-Sudés atawa as-Sudés''' (Lahir di [[Riyadh]], [[Arab Saudi]] dina kaping [[10 Fébruari]] [[1960]])<ref name=sudais>[http://web.archive.org/web/20070711191653/http://quran.gov.ae/content/view/94/49/lang,english/ Sesi Kesembilan Penghargaan al-Qur'an Internasional Dubai]</ref> nyaéta Imam jeung Khotib [[Masjidil Haram]] jeung ngajabat Katua Umum Pangurus [[Masjidil Haram]] jeung [[Masjid Nabawi]].
 
1.666

éditan