Béda révisi "Bosnia jeung Hérzégovina"

Gambar Bosanska_Dubica_Mosque.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Wdwd
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
(Gambar Bosanska_Dubica_Mosque.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Wdwd)
 
Image:Mehmed_Pasa_Sokolovic_Bridge_Visegrad_1900.JPG|Hiji rawayan di [[Višegrad]] diwanoh ogé salaku "rawayan di luhureun ''drina''" (kira-kira 1890)
|Hiji lapangan di kota [[Bosanska Dubica]]
Image:Bosanska Dubica Mosque.png|Masjid "Gradska Džamija" di [[Bosanska Dubica]]
Image:Sarajevo Rathaus05.jpg|Papustakaan Nagri di [[Sarajévo]]
Image:Waterfall_in_Jajce_Bosnia.JPG|Curug di [[Jajcé]]</gallery>
1.667

éditan