Béda révisi "Basisir Parangtritis"

87 bita dipupus ,  3 bulan yang lalu
Gambar Sunset_at_Parangtritis_Beach.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Gbawden
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
(Gambar Sunset_at_Parangtritis_Beach.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Gbawden)
 
'''Basisir Parangtritis''' ({{lang-jv|ꦥꦱꦶꦱꦶꦂ ꦥꦫꦁꦠꦿꦶꦠꦶꦱ꧀}}) nyaéta salah sahiji objék pelesir di [[basisir kidul]] pulo [[Jawa]] nu perenahna [[Bantul|Kecamatan Kretek]], [[Bantul|Kabupaten Bantul]], [[Daerah Istimewa Yogyakarta]]. Parangtritis nyaéta objék pelesir nu kasohor di [[Yogyakarta]] lian ti objék pelesir lianna saperti [[Basisir Samas|Samas]], [[Basisir Baron|Baron]], [[Basisir Kukup|Kukup]], [[Basisir Krakal|Krakal]] katut [[Basisir Glagah Indah|Glagah]].
 
 
[[File:Sunset at Parangtritis Beach.jpg|400x200px|jmpl|Sunset di Basisir Parangtritis]]
 
[[Kategori:Tempat pelesir di Yogyakarta]]
1.667

éditan