Béda révisi "Satyawati"

14 bita dipupus ,  2 bulan yang lalu
Gambar Satyawati.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Túrelio
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda (3))
(Gambar Satyawati.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Túrelio)
 
{{unreferenced}}
{{Kotakinfo wayang|
| Gambar = Satyawati.jpg
| Katerangan =
| Ngaran = Satyawati
1.667

éditan