Béda révisi "Stasion Rancaékék"

44 bita dipupus ,  6 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
== Karéta api ==
=== Éksekutip jeung ékonomi AC prémium ===
[[Karéta api Mutiara Selatan|Mutiara Selatan]], jurusan [[Stasion GambirBandung|Jakarta GambirBandung]]
=== Lokal Ékonomi AC ===
* [[Karéta api Lokallokal Bandung Raya|Lokallokal Bandung Raya]], jurusan [[Stasion Padalarang|Padalarang]] jeung stasion [[Stasion Cicaléngka|Cicaléngka]]
* [[Karéta api lokal Cibatu|Lokal Cibatu]], jurusan [[Stasion Cibatu|Cibatu]] jeung stasion [[Stasion Purwakarta|Purwakarta]]
* [[Karéta api Galunggung|Galunggung]], jurusan [[Stasion Tasikmalaya|Tasikmalaya]] jeung [[Stasion Kiaracondong|Kiaracondong]]
 
== Pasilangan karéta api ==
* [[Karéta api lokalMutiara CibatuSelatan]] jurusan [[Stasion CibatuBandung|CibatuBandung]] (KA 131) perewis jeung [[Karéta api Argo WilisLodaya]] jurusan [[Stasion BandungSolo Balapan|BandungSolo]] (KA 160F) anu ngaliwat langsung.
 
== Tingali ogé ==
3.608

éditan