Béda révisi "Universitas Leiden"

22 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar jmpl|Logo Universitas Leiden Universitas Leiden (biasana disingget jadi '''LEI'''; Walanda: Universiteit Leiden) mangrupa universitas pani...)
 
 
Ieu sakola geus ngahasilkeun 21 pinunjul [[Spureza Prize Laureates]] jeung 16 [[Nobel Laureates]], kaasup [[Enrico Fermi]] jeung [[Albert Einstein]]. Éta hal raket patalina jeung Kulawarga [[Karajaan Walanda]], [[Ratu Juliana]], [[Beatrix ti Walanda|Ratu Beatrix]] jeung [[Raja Willem-Alexander]] jadi alumni. Sapuluh perdana menteri Walanda ogé alumni Universitas Leiden, kaasup Perdana Menteri samentawis [[Mark Rutte]]. Sacara internasional, ieu hal patalina jeung 9 pamimpin asing, diantarana [[John Quincy Adams]] (Présidén ka-6 [[Amérika Sarikat|Amérika Serikat]]), dua Sekretaris Jénderal [[NATO]], Présidén Pengadilan Internasional, jeung Perdana Menteri Karajaan Inggris.
 
== Daptar Rujukan ==
124

éditan