Béda révisi "Citakan:Hapus"

70 bita ditambahkeun ,  6 bulan yang lalu
obs tag
(fix tag)
(obs tag)
{{ambox
| type = speedy
| text = '''{{#if:{{NAMESPACE}}|{{NAMESPACE}}|Kaca}} ieu [[Wikipedia:Kawijakan dina ngahapus kaca|diusulkeun pikeun dihapus]]{{#if:{{{kpg|}}}{{{csd|}}}{{{1|}}}|, kalayan alesan:<br /><br /><div class="center"><fontspan colorstyle="color:red;"><span sizestyle="4font-size:large;">{{Hapus/kpg|{{{1|{{{kpg|{{{csd}}}}}}}}}}}|}}{{br}}{{#if:{{{kpg2|}}}{{{csd2|}}}{{{2|}}}|{{Hapus/kpg|{{{2|{{{kpg2|{{{csd2|}}}}}}}}}}}|}}''' {{#if:{{{rationale|}}} | ({{{rationale}}}) }}</fontspan></centerspan></div><p align="right">({{#ifexist:Wikipedia:Usulan_pamupusan/{{FULLPAGENAME}}|[[Wikipedia:Usulan_pamupusan/{{FULLPAGENAME}}|<fontspan colorstyle="color:red;">Kuncén: sawalakeun!</fontspan>]]|[{{fullurl:Wikipedia:Usulan_pamupusan/{{FULLPAGENAME}}|editintro={{urlencode:Citakan:Usulan/Preload évaluasi/édit intro}}&action=edit&preload={{urlencode:Citakan:Usulan/Preload évaluasi}}}} ''ajukeun sawala kateusapukan pamupusan'']}})</p>
<div style="line-height:16px; font-size:11px;">
Pikeun pangusul pamupusan: {{#if:{{{1|}}}{{{kpg|{{{csd|}}}}}}| |<br />* Mangga tambahan alesan kunaon kaca ieu kudu dihapus?<br />* }} Émutan deui pikeun ngabéjaan nu nyieun artikel ngeunaan usulan pamupusan ieu! Paké:<br /><div class="center">'''{{<nowiki/>gnt:[[Citakan:nn-warn|nn-warn]]|{{FULLPAGENAME}}}}'''</centerdiv>
----
Saupamana Anjeun ngarasa yén ieu kaca téh teu pantes pikeun dihapus, atawa Anjeun boga niat pikeun merenahkeunana, atawa Anjeun teu sapuk kana ieu usulan, mangga kedalkeun alesan Anjeun di [{{fullurl:Wikipedia:Usulan_pamupusan/{{FULLPAGENAME}}|editintro={{urlencode:Citakan:Usulan/Preload évaluasi/édit intro}}&action=edit&preload={{urlencode:Citakan:Usulan/Preload évaluasi}}}} kaca sawala pamupusanna].<br /><div class="center">'''Ulah ngahapus ieu talatah!'''</centerdiv>Ilikan ogé [[Wikipedia:Kasalahan umum|katangtuan]] anu jadi alesan kunaon ieu kaca diusulkeun pikeun dihapus.<br />
''[[Wikipedia:Kuncén|Kuncén]]: Cék [[Husus:NumbuKaDieu/{{NAMESPACE}}:{{PAGENAME}}|nu numbu kadieu]], [{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|action=history}} vérsi heubeul], sarta [{{fullurl:Husus:Catatan|page={{FULLPAGENAMEE}}}} log] saméméh [{{fullurl:{{FULLPAGENAME}}|action=delete}} ngahapus].''<br />{{éditan panungtung}}
</div>
68

éditan