Béda révisi "Cacar"

2 bita ditambahkeun ,  6 bulan yang lalu
m
Bot: Memperbaiki pengalihan ganda ke Bangsar
(Haikal FK 1705 mindahkeun kaca Cacar ka Kuris: basa sundana cacar téh nyaéta kuris)
Tag: Alihan anyar
 
m (Bot: Memperbaiki pengalihan ganda ke Bangsar)
Tag: Target pengalihan diganti
 
#ALIH [[KurisBangsar]]
17.474

éditan