Béda révisi "Masjid Dian Al-Mahri"

90 bita dipupus ,  1 bulan yang lalu
Gambar Masjid_Dian_Al-Mahri_(3).jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Explicit
(nambihan gambar Masjid Kubah Emas)
(Gambar Masjid_Dian_Al-Mahri_(3).jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Explicit)
 
[[Gambar:Masjid Dian Al-Mahri (3).jpg|jmpl|Masjid Dian Al-Mahri atawa Masjid Kubah Emas]]
'''Masjid Dian Al-Mahri,''' ogé katelah '''Masjid Kubah Emas''' <ref>[http://www.eramuslim.com/hikmah/rihlah/masjid-kubah-emas.htm Masjid Golden Kubah]</ref> mangrupa [[masjid]] diwangun di sisi jalan Raya Meruyung, Limo, Dépok di Kacamatan [[Limo, Dépok|Limo, Kota Dépok]] . masjid ieu salain mangrupa tempat ibadah salat keur umat Muslim sapopoé, kompléks masjid ieu ogé jadi wewengkon wisata kulawarga sarta narik perhatian loba jalma ku sabab kubah-kubah dijieunna tina [[emas]] . Sajaba ku sabab daerah nu geus bébas jeung diaksés ka umum, saingga tempat ieu mindeng jadi tujuan liburan kulawarga atawa ngan titik istirahat.
 
1.666

éditan