Béda révisi "Obrolan pamaké:Haikal FK 1705"

(Nyieun kaca anyar <div class="plainlinks" style="float: right; padding:0em; margin:0 0 1em 1em;background-color:#FFF;"> <p style="color:#FFF; font-weight: bold; padding:0.5em; background-color:...)
 
(→‎Artikel basa hormat: bagean anyar)
 
<div style="font-size: 11pt; font-family: Tw Cen MT; letter-spacing: 0px;">Pikeun nanda tangan obrolan, dina panungtung obrolan anjeun ketikeun '''<nowiki>~~~~</nowiki>''' (opat kali tanda gelombang/tilde).</div><div style="font-size: 12pt; font-family: Segoe Script; letter-spacing: 0px; text-align:right;">[[Wikipedia:Babel/su-0|don't speak Sundanese?]]</div><hr style="width:65%; height:18px; background-color:#2EFEF7; color:#444; margin-top:-46px;" ><br/> [[Pamaké:A2613|A2613]] ([[Obrolan pamaké:A2613|sawala]]) 10 Méi 2021 04.03 (UTC)
 
== Artikel basa hormat ==
 
Sampurasun, kang Haikal! Tepangkeun sim kuring Fauzi salaku [[Wikipedia:Kuncén|kuncén]] dina ieu wiki. Hatur nuhun parantos nyerat di Wikipédia Sunda, anu matak Wikipédia Sunda janten haneuteun deui. Punten sateuacanna, kanggo artikel di Wikipédia Sunda, vérsi basa hormatna '''teu kedah didamel''' margi numutkeun konsénsus, '''artikel di Wikipédia Sunda diserat nganggo basa loma'''. Salian ti éta, sangkan henteu seueur vérsi artikel kanggo hiji hal atanapi benda anu sami, sapertos Wikipédia basa sanésna. Janten, artikel sapertos [[soca|ieu]], [[cepil|ieu]], [[mastaka|ieu]], sareng anu sanésna mangga tiasa dihupus sarta didamel kaca pengalihan ka artikel basa lomana. Tetep sumanget nyerat di Wikipédia Sundana, hatur nuhun! [[Pamaké:A2613|A2613]] ([[Obrolan pamaké:A2613|sawala]]) 10 Méi 2021 04.18 (UTC)
3.609

éditan