A2613

Geus aub 7 Agustus 2015
4 bita ditambahkeun ,  4 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
| ttd = [[Pamaké:A2613|A2613]] ([[Obrolan pamaké:A2613|sawala]])
| tempat lahir = Jawa Kulon, {{Flagcountry|Indonesia}}
| pekerjaan = MuridMahasiswa
| hobi = Maca jeung nulis
| darah = B
3.608

éditan