Béda révisi "Tutuwuhan Paku"

23 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
m
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
 
==Morfologi==
*Struktur Akar
Akar tutuwuhan paku ngabentuk serabut nu miboga ''kaliptra'' nadina tungtungna.<ref name="hiji"/> Jaringan akarna diwangun ku [[épidermis]], [[kortéks]], jeung ''silinder pusat.''<ref name="hiji"/>
*Struktur Batang
Sarupa jeung akarna, struktur batang tutuwuhan paku diwangun ogé tina epidermisépidermis, ''korteks'', jeung silinder pusat.<ref name="hiji"/> Dina silinder pusat éta aya berkas pembuluh angkut, nyaéta ''silem'' jeung ''floem''.<ref name="hiji"/> Berkas pembuluh ieu boga peran dina prosés fotosintésis jeung nyebarkeun hasil fotosintesis ka sakabéh bagian tutuwuhan.<ref name="hiji"/>
*Struktur daun
Struktur [[daun]] tutuwuhan paku diwangun ku jaringan épidermis, [[mésofil]], jeung pembuluh angkut.<ref name="hiji"/>
2.850

éditan