Béda révisi "Karéta api lokal Cibatu"

95 bita ditambahkeun ,  6 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
 
{{Infobox rail line
| name = Lokal Cibatu
| image = KA Lokal Cibatu Nagreg.jpg
| caption = KA Lokallokal Cibatu datang di stasion Nagrég, 2021
| stock = CC201, CC203
| class = Ékonomi
| speed = 50-80 km/jam
}}
[[File:KA Lokal Cibatu Nagreg.jpg|250px|thumb|KA lokal Cibatu datang di stasion Nagrég, 2019]]
'''Karéta api lokal Cibatu''' atawa '''Karéta api Simandra''' nyaéta karéta api lokal panglaju nu ngahubungkeun [[Stasion Cibatu]] jeung [[Stasion Purwakarta]].<ref name="KA Lokal Cibatu">[http://www.keretaapikita.com/jadwal-ka-lokal-cibatu Informasi dan jadwal KA Lokal Cibatu] {{id}} <small>diakses tanggal 4 Januari 2016</small></ref> Karéta ieu dioperasikeun ku Daop 2 [[Bandung]].<ref name="KA Lokal Cibatu"/> Harga tikét karéta ieu sakali jalan Rp8.000,00 (tarip ''flat''), tapi karéta ieu kaasup kana karéta lambat lantaran loba eureun di stasion nu diliwatanana.<ref name="KA Lokal Cibatu"/>
 
3.609

éditan