Béda révisi "Stasion Bandung"

8 bita ditambahkeun ,  3 bulan yang lalu
* [[Karéta api lokal Cibatu|Lokal Cibatu]], jurusan [[Stasion Cibatu|Cibatu]] jeung jurusan [[Stasion Purwakarta|Purwakarta]]
 
<!--== Jadwal karéta api ==
Ieu jadwal karéta api anu eureun sarta ngalayanan panumpang di Stasion Bandung '''per 10 Maret 2020 (dumasar Gapéka 2019).'''
* '''KA Régulér'''
 
<small><sup>*)</sup> = Mawa kelas priority 30 tempat diuk</small>
-->
 
== Antarmoda pangrojong<ref>{{Cite web|url=https://transportasiumum.com/content/rute-angkot-bandung/|title=Angkutan Umum {{!}} Angkot Kota Bandung – TRANSPORTASI UMUM|website=transportasiumum.com|language=en-US|access-date=2018-04-30}}</ref> ==
3.608

éditan