Béda révisi "Stasion Bandung"

340 bita ditambahkeun ,  3 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
 
[[File:Stasiun Bandung Skybridge.jpg|250px|thumb|Skybridge stasion Bandung ditempo ti kajauhan]]
Ayeuna, eukeurstasion Bandung geus diwangunboga sasak layang (''skybridge'') di wétaneun stasion Bandung, anu ditujukeun husus pikeun panumpang. Salian éta, [[péron]] jalur 1 sarta péron antara jalur 2 jeung 3 dijangkungan sarta péron jalur 4, 5, jeung 6 dipanjangan pikeun ngaluyukeun jeung ''travelator'' anu nyambung ka skybridgesasak engkénalayang éta.<ref>{{Cite web|url=https://travel.detik.com/travel-news/d-5187838/wajah-baru-stasiun-bandung-dengan-skybridge-yang-instagrammable|title=Wajah Baru Stasiun Bandung dengan Skybridge yang Instagrammable|last=Fatimah|first=Siti|website=detikTravel|language=id|accessdate=2021-05-23}}</ref>
 
== Sajarah ==
|page = 3
|date = 15 September 2010
}}</ref> <ref name="kunto"/>
 
Di taun 1909, arsiték FJA Cousin ngajadikeun wangunan heubeul stasion Bandung leuwih lega, salah sahijina ditandaan ku hiasan kaca patri péron bagian kidul anu gayana ''Art Deco''. Taun 1918, stasion ieu ngahubungkeun Bandung-[[Rancaékék, Bandung|Rancaékék]]-[[Jatinangor, Sumedang|Jatinangor]]-[[Tanjungsari, Sumedang|Tanjungsari]]-Citali, tuluy taun 1919 diwangun jalur Bandung-Citeureup-[[Majalaya, Bandung|Majalaya]] sarta di jalur nu sarua diwangun jalur Citeureup-[[Banjaran, Bandung|Banjaran]]-Pangaléngan (1921). Pikeun jalur ka pakebonan entéh, Tahun 1918, diwangun jalur Bandung ka Kopo tuluy ka [[Ciwidéy, Bandung|Ciwidéy]] (Maret 1921).<ref name="kompas"/>
3.608

éditan