Béda révisi "Stasion Cikudapateuh"

89 bita ditambahkeun ,  6 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
 
{{Infobox stasiun
| name = Cikudapateuh
| image = Stasiun_CikudapateuhStasiun Cikudapateuh 2021.jpg
| caption = Stasion Cikudapateuh, 2021
| prov = Jawa Kulon
| kota = Bandung
| coordinates_display = it
}}
[[File:Stasiun Cikudapateuh.jpg|250px|left|thumb|Stasiun Cikudapateuh, 2018]]
'''Stasion Cikudapateuh (CTH)''' ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮎᮤᮊᮥᮓᮕᮒᮩᮂ}}) nyaéta [[stasion karéta api]] anu perenahna di [[Samoja, Batununggal, Bandung]]. Stasion ieu boga dua jalur. Stasion ieu dilayanan ku [[karéta api lokal Bandung Raya]] jeung [[karéta api lokal Cibatu]].
 
3.609

éditan