Béda révisi "Stasion Andir"

75 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
m (~pondok)
 
{{Infobox stasiun
| name = Andir
| image = Stasiun Andir 2021.jpg
| caption = Stasion Andir, 2021
| prov = Jawa Kulon
| kota = Bandung
| coordinates_display = it
}}
[[File:Stasiun Andir.jpg|200px|left|thumb|Stasion Andir, 2018]]
'''Stasion Andir (AND)''' ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮃᮔ᮪ᮓᮤᮁ}}) nyaéta [[stasion karéta api]] anu perenahna di [[Ciroyom, Andir, Bandung]]. Stasion ieu boga tilu jalur. Ka arah wétan, jalur 1 arahna ka [[Stasion Ciroyom]] (husus KA Lokal Bandung Raya), sedengkeun jalur 2 jeung 3 arahna ka [[Stasion Bandung]] (husus KA jarak jauh). Sedengkeun ka kulon mah jalur 1 ngahiji jeung jalur 2.
 
3.609

éditan