Béda révisi "Stasion Cimindi"

169 bita ditambahkeun ,  3 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
{{Infobox stasiun
| name = Cimindi
| image = Stasiun Cimindi 2021.jpg
| caption = Stasion Cimindi
| prov = Jawa Kulon
* [[Karéta api Lokal Bandung Raya|Lokal Bandung Raya]], jurusan [[Stasion Padalarang|Padalarang]] jeung jurusan [[Stasion Cicaléngka|Cicaléngka]]
* [[Karéta api lokal Cibatu|Lokal Cibatu]], jurusan [[Stasion Cibatu|Cibatu]] jeung jurusan [[Stasion Purwakarta|Purwakarta]]
 
== Galéri ==
<gallery>
File;Stasiun Cimindi.jpg|Stasion Cimindi, 2018
File:KA Lokal Bandung Raya Cimindi|KA Lokal Bandung Raya nepi di stasion Cimindi
</gallery>
 
== Tingali ogé ==
3.608

éditan