Béda révisi "Secang"

26 bita dipupus ,  7 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
 
{{kegunaanlain|Secang}}
{{Taxobox
| color = lightgreen
Baraya deukeutna anu pituin ti [[Amérika Kidul]], kai brazil atawa ''brezel'' (''[[Caesalpinia echinata|C. echinata]]''), ogé dimangpaatkeun pikeun tujuan anu sarua.
 
Ieu tutuwuhan geus jadi komoditas balantik unggal nagara sahenteunasaheteuna nepi ka ahir abad-19;, tapi kadieunakeun beuki turun niléy na alatan ka silihkasilih ku zat celep/kelir ''sintétik''.<ref name=prosea/>
 
 
2.946

éditan